Κυπελλούχος Κυκλάδων η Θύελλα Καμαρίου

Το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της κατέκτησε σήμερα (28/3) η Θύελλα Καμαρίου που στέφθηκε Κυπελλούχος Κυκλάδων, μετά από έναν συναρπαστικό τελικό απέναντι στον Πανθηραϊκό. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με ισόπαλο σκορ 2-2, με τη Θύελλα να επικρατεί τελικά στα πέναλτι με σκορ 4-3.

Το σκορ άνοιξε ο Ντούμος στο 14′ για τον Πανθηραϊκό, με τη Θύελλα Καμαρίου να ισοφαρίζει στο 24′ με τον Ρέτζο και να παίρνει το προβάδισμα στο 41′ με γκολ του Αρβανίτη. Ο Πανθηραϊκός, παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 53′ λόγω αποβολής του Γκίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφερε στο 89′ να πετύχει με τον Κωνσταντίνοφ το γκολ της ισοφάρισης που έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση. Εκεί η ομάδα του Καμαρίου είχε δύο δοκάρια. Οι διαφορές των δύο ομάδων λύθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η Θύελλα επικράτησε με 4-3, μετά από τις επιτυχημένες εκτελέσεις των Γιαννή, Ρέντζου, Δαβίλα και Φίλωνα (το πέναλτι του Μαυρομάτη απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού). Για τον Πανθηραϊκό εύστοχες ήταν οι εκτελέσεις των Κωνσταντίνοφ, Λουκά και Μάνια, ενώ οι Κεφαλάς και Πολυκρέτης σούταραν άουτ.

Η Θύελλα Καμαρίου, ως Κυπελλούχος Κυκλάδων πλέον, συνεχίζει τις υποχρεώσεις της για το Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΟ και θα δώσει τον επόμενο (νοκ άουτ) αγώνα της εντός έδρας στις 11/4 απέναντι στην Χαλκίδα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη