15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Lemon” εν πλω, ανάμεσα σε Σαντορίνη και Θηρασιά

Share

Πώς είναι άραγε να βλέπεις θέατρο πάνω σ’ ένα ferry-boat; Σίγουρα διαφορετικό και ταυτόχρονα συναρπαστικό! Την Κυριακή 29 Ιουλίου, λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα, το ferry-boat Νήσος Θηρασιά, που συνδέει τη Σαντορίνη με τη Θηρασιά, μετατρέπεται σε ατμόπλοιο Βιρτζίνιαν! Συνεχίζοντας τις παραστάσεις σε πρωτότυπα μέρη και προορισμούς και στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων του Santorini Arts Factory, η ομάδα Experimento παρουσιάζει την παράσταση Lemon πάνω στο πλοίο της γραμμής, το οποίο μετατρέπεται σε θεατρική σκηνή.

Εκεί, πάνω στο κατάστρωμα θα ξεδιπλωθεί η απίστευτη ιστορία του Χιλιαεννιακόσια, ενός σπουδαίου πιανίστα που γεννήθηκε πάνω σ’ ένα καράβι και δεν κατέβηκε ποτέ από αυτό. Σ’ ένα δρομολόγιο ειδικά για το Lemon, οι θεατές θα επιβιβαστούν στο πλοίο από το Λιμάνι Αθηνιού ή το Παλιό Λιμάνι, για να συναντήσουν τον Χιλιαεννιακόσια παρέα με τον μοναδικό του φίλο, τρομπετίστα Τιμ Τούνυ. Αυτή τη φορά, η αφήγηση αυτής της παράξενης ιστορίας και η ζωντανή μουσική που αναδύεται από το πιάνο του Χιλιαεννιακόσια αλληλεπιδρούν με τον ήχο της θάλασσας και το φυσικό φως. Οι δυο φίλοι, κάπου ανάμεσα στη θάλασσα και τη στεριά, τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά, θα παίξουν τη μουσική του Ωκεανού φέρνοντας στην επιφάνεια την υπαρξιακή αγωνία του καθενός: Είμαι καλά εδώ που είμαι; Ή πρέπει να βρεθώ σε άλλο μέρος, να ανακαλύψω καινούργια πράγματα;

Η παράσταση θα ολοκληρωθεί με το χαρακτηριστικό ηλιοβασίλεμα λίγο πριν το σούρουπο, προσφέροντας μία ξεχωριστή θεατρική εμπειρία!

Συντελεστές:
Διασκευή – Σκηνοθεσία: Γεωργία Τσαγκαράκη
Μετάφραση: Σταύρος Παπασταύρου
Σκηνογραφία: Νατάσα Τσιντικίδη
Κοστούμια: Κέλλυ Σταματοπούλου
Ηχητικός σχεδιασμός – Ηχοληψία: Λευτέρης Δούρος
Σχεδιασμός φωτισμού: Μαρία Αθανασοπούλου
Φωτογραφίες – Trailer: Χάρης Γερμανίδης
Κατασκευή σκηνικού: Θωμάς Μαριάς
Παραγωγή: Experimento
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μελαχρινός Βελέντζας, Γιώργος Δρίβας

Κυριακή 29/7 | Ferry boat Νήσος Θηρασιά |19:00 Αναχώρηση από λιμάνι Αθηνιού | 19:15 Αναχώρηση από Παλιό Λιμάνι | Είσοδος: 15 ευρώ και 12 ευρώ (μειωμένο)
Μειωμένο εισιτήριο ισχύει σε περίπτωση προπώλησης (μέχρι την προηγούμενη ημέρα της παράστασης), καθώς και για φοιτητές, πολύτεκνους, ανέργους, άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ, παιδιά 7-12 ετών (κάτω από 7 ετών δωρεάν), ξεναγούς/εκπαιδευτικούς (συνοδευόμενους από γκρουπ τουλάχιστον 5 ατόμων).

Σημεία Προπώλησης:
Εμπορικό Κέντρο Φάμπρικα στα Φηρά: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00
Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στη Βλυχάδα: Τρίτη-Κυριακή 10:00-18:00


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!
Επισκεφθείτε τη σελίδα του Atlantea στο Facebook για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε δύο διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση Lemon, την Κυριακή 29 Ιουλίου. Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη