15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Λεονταρίτης, Θ. Λειβαδάρου, Ν. Ζώρζος συγχαίρουν τους επιτυχόντες μαθητές

Share

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, η Έπαρχος Θήρας κα Θεώνη Λειβαδάρου και ο Δήμαρχος Θήρας κος Νίκος Ζώρζος εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στους επιτυχόντες μαθητές και εμψυχώνουν όσους δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αναλυτικά τα μηνύματα έχουν ως εξής:

leontaritis_santorini_0048
Γιώργος Λεονταρίτης – Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

«Ως Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, συγχαίρω τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων των Κυκλάδων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας.

Οι μεγάλες επιτυχίες των παιδιών μας αποδεικνύουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την εκπαιδευτική κοινότητα σε όλα της τα επίπεδα και μας γεμίζει όλους με περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας. Εύχομαι στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά, καλή επιτυχία, σ’ αυτό το νέο και σημαντικό ξεκίνημα της ζωής τους. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο τους γονείς σας, που συμμετείχαν με αγάπη και αγωνία στην όλη σας προσπάθεια, όσο και τους καθηγητές σας, για τις γνώσεις και τη βοήθεια που σας προσέφεραν με υπομονή και επιμονή.

Συγχαίρω επίσης εσάς που προσπαθήσατε και δεν τα καταφέρατε την παρούσα στιγμή. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές, δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Πρέπει πάντα να θυμάστε ότι η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Αξίζει να συνεχίσετε την προσπάθεια. Γιατί το μέλλον σας το καθορίζετε εσείς μέσα από τη θέληση και την προσήλωση στους στόχους σας.

Τέλος, θέλω να δώσω τις ευχές μου και να καλωσορίσω στην πόλη μας τους επιτυχόντες στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο. Θέλω να διαβεβαιώσω τους ίδιους και τους γονείς τους ότι τόσο οι φορείς της περιοχής, όσο και η τοπική μας κοινωνία θα τους αγκαλιάσουν και θα είναι δίπλα τους. Να είναι βέβαιοι ότι το διάστημα της διαμονής τους στη φιλόξενη πόλη μας θα συνδυάσουν το υψηλό επίπεδο των σπουδών με την ποιότητα ζωής.

Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία!»


leivadarou
Θεώνη Λειβαδάρου, Έπαρχος Θήρας

“Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα των πολύχρονων προσπαθειών τους. Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια με αγάπη, αλλά και πολλές στερήσεις την δύσκολη προσπάθειά τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν με τις γνώσεις τους στον αγώνα τους.

Σε όσους δεν κατάφεραν να επιτύχουν στους στόχους τους, αυτό δεν πρέπει να τους αποθαρρύνει αλλά αντίθετα να γίνει η αρχή για μια νέα προσπάθεια. Άλλωστε η αποτυχία δεν σημαίνει απόρριψη, αλλά αποτελεί το εφαλτήριο για έναν αγώνα για μια δεύτερη ευκαιρία.”

 


Νίκος Ζώρζος, Δήμαρχος Θήρας
Νίκος Ζώρζος, Δήμαρχος Θήρας

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές και μαθήτριες του νησιού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε αυτές. Η επιτυχία αυτή αποτελεί τόσο το επιστέγασμα των μέχρι τώρα προσπαθειών σας αλλά και την αρχή όλων των επόμενων. Εύχομαι να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για δημιουργική και ουσιαστική πορεία ζωής. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ για την προσπάθεια και όσους δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να περάσουν στη σχολή της επιλογής τους. Η συνεχής προσπάθεια και η επιμονή στον στόχο είναι η βάση για την μελλοντική τους επιτυχία.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στους καθηγητές των Λυκείων μας που με επιμονή, υπομονή και σε πολλές περιπτώσεις δυσκολίες καταφέρνουν να μεταλαμπαδέψουν τη γνώση και την αγάπη για τη μάθηση στους νέους πολίτες της κοινωνίας μας.

Πολλά συγχαρητήρια τέλος και στους αφανείς ήρωες των εξετάσεων, τους γονείς των μαθητών που στέκονται πάντα δίπλα τους, βοηθώντας και στηρίζοντας κάθε προσπάθειά τους.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία».


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη