16.4 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Γ. Λεονταρίτης στη Σαντορίνη – Αναγκαία η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης

Share

Ι. Μαργαρίτης, Ν. Ζώρζος, Γ. Λεονταρίτης

Ουσιαστική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τα ζητήματα που αφορούν τη Θήρα έγινε χθες (19/6) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, στην οποία παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Ακτοπλοΐας και Επικοινωνιών κ. Ιωάννης Μαργαρίτης. Με αφορμή την ανάληψη των διοικητικών καθηκώντων του κου Λεονταρίτη στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας, ήταν κοινή η διαπίστωση της αναγκαιότητας για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, προκειμένου από κοινού να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα του νησιού.

“Ξεκινάμε με μια νέα φιλοσοφία προσέγγισης και αντιμετώπισης των προβλημάτων που αφορούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Σαντορίνης, ανοίγοντας νέους διαύλους επικοινωνίας με τους εκπροσώπους των Θεσμών και των Φορέων του νησιού. Αισθάνομαι πλήρως ικανοποιημένος από το θερμό κλίμα υποδοχής μου στο νησί και κυρίως από το γεγονός της κατά κοινή ομολογία ταύτισης και σύγκλισης απόψεων για τον τρόπο συμπόρευσής μας στο μέλλον”, δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης, προσθέτοντας πως η απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεωργίου Χατζημάρκου να του αναθέσει διοικητικά καθήκοντα και στην ΠΕ Θήρας ήταν “μια καθαρά πολιτική απόφαση με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών και την επιτάχυνση των διαδικασιών αντιμετώπισης των προβλημάτων”.

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον κ. Λεονταρίτη στο γραφείο του στο Επαρχείο, ενώ είχε προηγηθεί υπηρεσιακή σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη με τους υπαλλήλους της ΠΕ Θήρας, με αντικείμενο τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στο νησί, ο Αντιπεριφερειάρχης θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των φορέων της Σαντορίνης.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη