20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΟ Θήρας: Με αντίπαλο το Μαρκόπουλο για την 2η αγωνιστική

Share

Το Μαρκόπουλο Revoil θα βρεθεί στον δρόμο του ΑΟ Θήρας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, ώρα 18:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Μαρκοπούλου.

Το Μαρκόπουλο που πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος, φέτος παρουσιάζεται περισσότερο ενισχυμένο και με μεγαλύτερες βλέψεις. Στην πρεμιέρα της προηγούμενης εβδομάδας πέρασε εύκολα από το γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ και στα πρόσφατα Νομίκεια στη Σαντορίνη, αν και τερμάτισε στην 4η θέση, “έδειξε τα δόντια του” για τα καλά.

Ο ΑΟ Θήρας προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας κος Απόστολος Οικονόμου από την πρώτη στιγμή έριξε τους τόνους λέγοντας: “Τώρα πρέπει να διαχειριστούμε αυτή τη νίκη. Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι να παίξω ισάξια όπως σήμερα την επόμενη αγωνιστική με το Μαρκόπουλο μια ομάδα με ίδιους στόχους με εμάς. Τα κεφάλια κάτω. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και αυτός μόλις ξεκίνησε.”

Η αναμέτρηση αναμένεται δύσκολη και ο ΑΟ Θήρας υπολογίζει στην υποστήριξη από τους φίλους του στην Αθήνα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ηλιούπολη, η Ελπίδα Αμπελοκήπων την ΑΕΚ, η Θέτιδα τον Ολυμπιακό και οι Μακεδόνες Αξιού τον Αίαντα Ευόσμου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανναξιακό και Άρη στη Νάξο.

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη