21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με άρωμα Σαντορίνης η World Travel Market, ανοίγει τις πύλες της τη Δευτέρα, στο Λονδίνο

Share

Ανοίγει τις πύλες της τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου μία από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες εκθέσεις του τουριστικού χώρου, η World Travel Market (WTM) 2013, στο Λονδίνο.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο ExCel London με τη συμμετοχή 4909 εκθετών του τουριστικού και ευρύτερα τουριστικού τομέα από όλον τον κόσμο.

Το Έτος Γαστρονομίας στην WTM

Προνομιακή συμμετοχή στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού έχει η Σαντορίνη, με το Έτος Γαστρονομίας, καθώς το Υπουργείο Τουρισμού αποφάσισε να προβάλει ιδιαίτερα την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Θήρας.

Να σημειώσουμε ότι το “Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη” θα παρουσιασθεί επίσημα στη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης τύπου που διοργανώνει,  στο πλαίσιο της έκθεσης, το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ και την οποία παρακολουθεί κάθε χρόνο πολύ μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων (Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013, 13.30, Platinum Suite).

Επίσης κάθε μεσημέρι, στο ελληνικό περίπτερο, θα γίνεται γευσιγνωσία κρασιών και εδεσμάτων Σαντορίνης καθώς και μάθημα μαγειρικής σαντορινιάς κουζίνας.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο γεγονός προβολής της Σαντορίνης και αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης απήχησης της πρωτοβουλίας “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη” τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη