Με Ολυμπιακό την Τετάρτη ο ΑΟ Θήρας στο ΔΑΠΠΟΣ

Στον τελευταίο (;) για φέτος εντός έδρας αγώνα

Κλικ για μεγέθυνση

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται την Τετάρτη 19/4 (ώρα 17:30) ο ΑΟ Θήρας στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ για τη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση στην ημιτελική φάση των play offs της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Η ομάδα της Σαντορίνης χρειάζεται να κάνει μεγάλη υπέρβαση για να πάρει τη νίκη από το αδιαφιλονίκητο φαβορί Ολυμπιακό και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό, ωστόσο στόχος είναι να παίξει πρωτίστως καλό βόλεϊ, για να είναι ανταγωνιστική και για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους της στον τελευταίο -κατά πάσα πιθανότητα- για φέτος εντός έδρας αγώνα της. Η συμμετοχή των τραυματιών Μεταξά και Τέρζιτς είναι αμφίβολη.

[adning id="140783"]

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟ Θήρας κ. Απόστολου Οικονόμου: “Δεν νομίζω ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματεύεται καθόλου το ερώτημα για το ποιος θα είναι ο νικητής, αλλά για το αν θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από τον προηγούμενο ημιτελικό. Δυστυχώς η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, καθως και τα προβλήματα τραυματισμών που δεν μας άφησαν να προπονηθούμε έτσι όπως θα θέλαμε, κάνει το έργο μας πιο δύσκολο, παρ’ όλ αυτα παίζουμε για τελευταία φορά στην έδρα μας και θελουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με μια όμορφη εικόνα για τους φιλάθλους μας.”

Θυμίζουμε ότι την πρόκριση στον τελικό έχει ήδη εξασφαλίσει ο Πανναξιακός παρά το μειονέκτημα έδρας που είχε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Challenge Cup, αντιμετωπίζοντας στην τελική φάση, όπου βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του, την τουρκική Μπούρσα. Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα οι ερυθρόλευκες νίκησαν εντός έδρας με 3-2, ωστόσο στον αγώνα στην Τουρκία ηττήθηκαν με 3-0.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη