ΑΟ Θήρας: Με τον Πορφύρα στο φινάλε της κανονικής περιόδου

Τον Πορφύρα υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ ο ΑΟ Θήρας το απόγευμα του Σαββάτου 31/3, ώρα 18:00, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Volleyleague γυναικών. Απέναντι σε έναν θεωρητικά εύκολο αντίπαλο, η ομάδα της Σαντορίνης με νίκη διατηρείται στην 3η θέση της βαθμολογίας και σε (μάλλον απίθανη) περίπτωση που ο Άρης χάσει βαθμούς απέναντι στην Κόρινθο, μπορεί να βρεθεί και στη 2η θέση.

Η ομάδα στοχεύει στη νίκη “για τους βαθμούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει των αγώνων στα play off” όπως δήλωσε στο Atlantea ο προπονητής της Σαντορίνης κος Γιώργος Ρούσσης.

Στην ημιτελική φάση των play off ο 1ος της βαθμολογικής κατάταξης μετά την ολοκλήρωση των 22 αγωνιστικών θα αγωνιστεί με τον 4ο και ο 2ο με τον 3ο. Η πρόκριση στην τελική φάση θα κριθεί στις δύο νίκες με τον 1ο και τον 2ο της βαθμολογίας να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, το Σάββατο ο Πανναξιακός ως τυπικά γηπεδούχος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, σε έναν αγώνα που θα γίνει στην έδρα του Ολυμπιακού μετά από αίτημα των “ερυθρολεύκων” για να διευκολυνθούν ενόψει των επικείμενων τελικών του Challenge Cup με την τουρκική Μπούρσα. Επίσης, το Μαρκόπουλο υποδέχεται τους Μακεδόνες και ο Άρης την Κόρινθο. Την Κυριακή θα γίνει το εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής μεταξύ του Αίαντα και του Μαρκόπουλου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη