MITT 2018: Μεγάλη η απήχηση των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στην αγορά της Ρωσίας

Παρούσα και η Σαντορίνη

Τον ανεξάντλητο τουριστικό πλούτο των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων συνεχίζει να αναδεικνύει στις τουριστικές αγορές του εξωτερικού η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που αυτές τις ημέρες λαμβάνει μέρος στην 25η διεθνή τουριστική έκθεση Moscow International Travel & Tourism Exhibition (MITT) 2018.

Η ΜΙΤΤ είναι μια από τις πέντε μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο, πραγματοποιείται από το 1994 και έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Ένωση της Εκθεσιακής Βιομηχανίας (UFI). Κάθε χρόνο, συγκεντρώνει εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Ρωσίας και άλλων χωρών. Πέρσι συμμετείχαν σε αυτήν 1.800 εκθέτες από περισσότερες από 190 χώρες, ενώ την επισκέφτηκαν περίπου 32.000 άτομα.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου φιλοξενούνται η Σαντορίνη, η Σύρος, η Πάρος, η Ίος, η Μύκονος, η Ανδρος, η Μήλος, η Νάξος και η Ρόδος. Με τη μοντέρνα και ταυτόχρονα αυθεντικά νησιώτικη αισθητική του το περίπτερο αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι το τουριστικό προϊόν του Νοτίου Αιγαίου έχει μεγάλη απήχηση στη ρωσική αγορά.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη