Μεγάλη η συμμετοχή στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Περίσσας-Περίβολου

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών των σχολείων του Εμπορείου, συλλόγων, αλλά και κατοίκων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/4/2017 ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας Περίσσας-Περίβολου, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Περιβαλλοντικής Δράσης “Let’s do it Greece 2017”.

Μέσα σε ευχάριστη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα, τα μικρά παιδιά έμαθαν για τη σημασία της ανακύκλωσης και τις βασικές αρχές της προστασίας της φύσης. Ενέργειες όπως αυτή μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο ώστε οι μαθητές να διαμορφωθούν σε ενεργούς και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους πολίτες, ιδιαίτερα μέσω της σχολικής κοινότητας.

[adning id="140783"]

Στους εθελοντές μοιράστηκαν γάντια, σακούλες, μικρά σνακ και άφθονα νερά. Στο τέλος της δράσης, η ΓΕΩΘΗΡΑ προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά μπλουζάκια.

Με ανακοίνωσή τους, ο Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ ευχαριστούν όλους τους εθελοντές, φορείς, γονείς, παιδιά και ενηλίκους που συμμετείχαν και ευελπιστούν ότι όλοι μαζί θα μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα για ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον!

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη