20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΣ – Ήττα για Πανθηραϊκό

Share

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη πέτυχε το ανδρικό τμήμα της ΑΕ Σαντορίνης που υποδέχτηκε την  Κυριακή 30/4 τον ΟΦΗ. Παρά το δυναμικό ξεκίνημα των φιλοξενουμένων που πήραν το προβάδισμα στην πρώτη περίοδο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περάσουν στην αντεπίθεση και να περάσουν μπροστά στο σκορ μέχρι ο φωτεινός πίνακας να γράψει το τελικό 90-80 υπέρ τους. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Σαντορίνης έθεσε ισχυρές βάσεις για την παραμονή της στη Γ’ εθνική κατηγορία. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, παίκτες και προπονητές φωτογραφήθηκαν για χάρη της διάδοσης της ιδέας “Δέκα λεπτά αρκούν” στηρίζοντας έμπρακτα κάθε χρόνο την εθελοντική αιμοδοσία στη Σαντορίνη.

Στο ποδόσφαιρο, ο Πανθηραϊκός “λύγισε” στην έδρα του Εργοτέλη και ηττήθηκε με σκορ 2-0, για την 27η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Πανθηραϊκός βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα (15 ομάδες) με 29 βαθμούς.

[adning id="140783"]

Στην υπόλοιπη αθλητική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου, στον φιλικό αγώνα που έγινε το Σάββατο στο Καμάρι για φιλανθρωπικό σκοπό, οι βετεράνοι της Θύελλας Καμαρίου νίκησαν με 3-2 τους βετεράνους της Πάρου-Αντιπάρου.

Επίσης, για την 1η αγωνιστικής της Β φάσης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Κ14, Πανθηραϊκός και Αίας Σύρου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε αγώνα που έγινε στην Πάρο.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη