20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μειώνει τις πτήσεις της στην Ελλάδα η Ryanair

Ποιοι προορισμοί εσωτερικού παραμένουν στο πρόγραμμα της εταιρίας

Share

Μόνο τις πτήσεις από Αθήνα για Σαντορίνη, Μύκονο και Θεσσαλονίκη διατηρεί η Ryanair φέτος το καλοκαίρι, ακυρώνοντας όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια εσωτερικού από την 1η Ιουνίου, λόγω υψηλού κόστους των αεροδρομίων.

Η εταιρία θα μεταφέρει δύο αεροσκάφη της από την Αθήνα και τα Χανιά σε βάσεις της στη Γερμανία, όπου και θα επεκτείνει τις υπηρεσίες της. Η βάση της στα Χανιά θα κλείσει, συνεπώς ακυρώνονται και οι πτήσεις από/προς Κατόβιτσε, Μέμινγκεν, Τρεβίζο και Βίλνιους.

“Δυστυχώς, οι χρεώσεις των ελληνικών αεροδρομίων, στην πλειοψηφία τους, ενθαρρύνουν τα δρομολόγια μόνο το καλοκαίρι και μόνο σε διεθνείς προορισμούς, τα οποία απαιτούν λιγότερα αεροσκάφη στην Ελλάδα. Συνεπώς, δύο αεροσκάφη θα μεταφερθούν από την Ελλάδα στη Γερμανία, όπου μπορούν να επιτύχουν υψηλότερη απόδοση σε ετήσια βάση” δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλαος Λάρδης, συμπληρώνοντας πως “η Ryanair παραμένει ανοικτή σε συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς εκμετάλλευσης των αεροδρομίων για την δημιουργία σχεδίου ανάπτυξης, το οποίο θα αφορά όλες τις αεροπορικές εταιρείες, και θα υποστηρίζει πτήσεις καθ’ όλο το έτος και θα δικαιολογεί επιπλέον αεροσκάφη με μόνιμη βάση στα ελληνικά αεροδρόμια.”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη