Μεταγραφές και ανανεώσεις στη Θύελλα Καμαρίου

Για το ντεμπούτο της στη Γ’ εθνική κατηγορία, την επόμενη αγωνιστική περίοδο, προετοιμάζεται η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Κυκλάδων ομάδα της Θύελλας Καμαρίου.

Με πρώτη πρώτη την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κωνσταντίνο Μιχάλη, η διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου, από την λήξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, έχει κάνει πολλές κινήσεις για το στήσιμο της ομάδας της επόμενης περιόδου.

Τα νέα αποκτήματα της ομάδας είναι ο πολύπειρος 30χρονος επιθετικός Ντριντάν Ζανελάρη, ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από την Γ’ εθνική, καθώς και ο μέσος Μάρκος Φύτρος που επέστρεψε στην ομάδα μετά από τρία χρόνια στον Πανθηραϊκό.

Επίσης, έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους με την Θύελλα Καμαρίου οι τερματοφύλακες Κώστας Ανδριόλας και Γιάννης Τσουκαλάς, οι επιθετικοί Σόλων Φύτρος, Ηλίας Μαυρομάτης, Κωνσταντίνος Ερρίκος, Βαλάντης Αρβανίτης και Κωνσταντίνος Βλαβιανός, οι αμυντικοί Γιώργος Μαντούσης, Ανδρέας Σπανός, Χρήστος Λιγνός και Γιώργος Ρέτζο, καθώς και οι μέσοι Γαβριήλ Αποστολίδης, Στάθης Φίλων, Νίκος Δημητρακόπουλος και Γιάννης Δαβίλας.

 

Αντίθετα, δε θα συνεχίσει με την ομάδα ο Χρήστος Γιαννής.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη