20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μετρώντας αντίστροφα για το Final 4

Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων

Share

Η αφίσα του Final 4

Στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του Final 4 για το Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών μπαίνει από σήμερα η Σαντορίνη, που θα φιλοξενήσει την μεγάλη διοργάνωση την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη, ώρες 09:00-14:00, στα γραφεία του ΔΑΠΠΟΣ. Τις ημέρες των αγώνων δε θα πωλούνται εισιτήρια. Το κόστος είναι 10 ευρώ και ισχύουν και για τους τρεις αγώνες του διημέρου. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την απόκτησή τους απαιτείται και η αστυνομική ταυτότητα των φιλάθλων.

Στα οργανωτικά, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών και των εποπτών που θα χρησιμοποιηθούν στους αγώνες του Final 4.
Διαιτητές: Βουδούρης Κωνσταντίνος, Καπάνταης Παναγιώτης, Κούτσης Πέτρος, Ράντσιου Παναγιώτα, Τσιούλα Μαρία
Επόπτες: Γεωργιάδης Στέλιος, Δρόσος Αρτέμιος, Μουστάκη Αικατερίνη, Πατινιώτης Ανδρέας, Χατζηδούκας Βασίλειος
Γραμματεία: Μπίτσικα Κωνσταντίνα

Από τη μεριά του, το επιτελείο του ΑΟ Θήρας, ως “οικοδεσπότης” του Final 4 εργάζεται εντατικά για μια επιτυχημένη διοργάνωση, με πρώτο μέλημα “την υποδοχή των ομάδων και των συνοδών τους στους οποίους θέλουμε να ελπίζουμε πως θα προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. “Η άνθηση του βόλεϊ στη Σαντορίνη δεν είναι τυχαία και το νησί που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του πλανήτη δεν έχει ξεχάσει την πατροπαράδοτη φιλοξενία, που η αγάπη όλων προς το άθλημα θα απογειώσει” υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση που κάνει λόγο για μια ιστορική στιγμή, μεγάλη ευθύνη και μεγάλο ενθουσιασμό εν όψει του Final 4.

Θυμίζουμε το πρόγραμμα των αγώνων, τους οποίους θα καλύψει τηλεοπτικά η ΕΡΤ 3.

Παρασκευή 2/3
Στις 18:00 Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας (α’ ημιτελικός)
Στις 20:30 Ηλυσιακός – Πανναξιακός (β’ ημιτελικός)

Σάββατο 3/3
Στις 20:00 ο μεγάλος τελικός

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη