Μέχρι την Πέμπτη οι δηλώσεις συμμετοχής για την ανοιχτή ξενάγηση στο Ηφαίστειο

Μέχρι την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής στην ανοιχτή περιήγηση με σκάφος στην καλντέρα της Σαντορίνης και ξενάγηση στο Ηφαίστειο που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Επιχείρηση ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ), για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Η περιήγηση απευθύνεται σε κατοίκους του νησιού και θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 μέχρι τις 14:00. Η ξενάγηση θα γίνει από το επιστημονικό προσωπικό του ΙΜΠΗΣ, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.


Ώρα συνάντησης: 09:30 στο λιμάνι του Αθηνιού. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν κατάλληλα παπούτσια για την ανάβαση στο Ηφαίστειο, να έχουν μαζί τους καπέλο, αντιηλιακή προστασία, νερό και σνακ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, απαιτείται όμως δήλωση συμμετοχής και κράτηση θέσης στη ΓΕΩΘΗΡΑ μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, ώρα 12:00, είτε τηλεφωνικά στο 2286023021 (ώρες 09:00-16:00), είτε μέσω e-mail στο geothira@gmail.com. Απαιτείται το ονοματεπώνυμο κάθε συμμετέχοντα, ο αριθμός των συμμετεχόντων, τηλέφωνο επικοινωνίας (υποχρεωτικά) και e-mail επικοινωνίας. Εάν η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιηθεί με e-mail, θα πρέπει να αποσταλεί το σύνολο των ονομάτων των συμμετεχόντων.

Print Friendly, PDF & Email