Μια “Μέδουσα” από τη Σύρο την Τετάρτη στο SAF

Οι εκδηλώσεις στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης συνεχίζονται την Τετάρτη 9 Αυγούστου με την παράσταση “Medusa” από το Χοροθέατρο Ακροποδητί που δημιουργήθηκε και δραστηριοποιείται στη Σύρο.

Η Μέδουσα είναι ένα πρόσωπο βλοσυρό και μαζί εκστατικό. Είναι μαζί γοργόνα που γητεύει και τέρας που τρομοκρατεί, νανούρισμα και εφιάλτης, σιωπή και κραυγή. Τιμωρείται και τιμωρεί, περνώντας από μια θέση υποταγής και αποβολής, σε μια θέση εξουσίας και άγριας δύναμης.

Η παράσταση Medusa παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου τον Οκτώβριο του 2014, με την Ορχήστρα των Κυκλάδων και υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού. Τον Νοέμβριο του 2016, το έργο βραβεύτηκε με το Βραβείο Χορού από την Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Χορού.

Συντελεστές:
Σύλληψη – Σκηνοθεσία – Χορογραφία: Αγγελική Σιγούρου
Ερμηνεία: Γιάννης Βρυζάκης, Όλγα Καλαντζή, Μαίρη Μαυρή, Θαλασσινή Νομικού, Νεκτάριος Παπαλεξίου, Βιβή Σκλιά, Αριάδνη Ψυχογιοπούλου
Μουσική: Νίκος Κυπουργός, Γιάννης Βρυζάκης
Σκηνικά: Ελεάννα Κοτσίκου
Κοστούμια: Μαργαρίτα Βουτσίνου
Εικαστική επιμέλεια: Αλεξάνδρα Γεωργιάδου

Με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης

Ώρα έναρξης: 21:30 | Είσοδος: 15 ευρώ και 12 ευρώ (μειωμένο)
Μειωμένο εισιτήριο ισχύει σε περίπτωση προπώλησης (μέχρι την προηγούμενη ημέρα της παράστασης), καθώς και για φοιτητές, πολύτεκνους, ανέργους, άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ, παιδιά 7-12 ετών (κάτω από 7 ετών δωρεάν), ξεναγούς/εκπαιδευτικούς (συνοδευόμενους από γκρουπ τουλάχιστον 5 ατόμων).

Σημεία Προπώλησης:
Εμπορικό Κέντρο Φάμπρικα στα Φηρά: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00
Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στη Βλυχάδα: καθημερινά 10:00-20:00

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη