Μουσική δωματίου την Παρασκευή στο Μέγαρο Γκύζη

Από μέλη της ορχήστρας νέων "Young Masters" Στο πιάνο ο Χρήστος Μαράντος

Ο πιανίστας Χρήστος Μαράντος, καθηγητής πιάνου στην J.S.Bach Musikschule και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μουσικής της Βιέννης και η ορχήστρα νέων Young Masters θα συμπράξουν την Παρασκευή 11 Αυγούστου στη σκηνή του Μεγάρου Γκύζη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φετινού Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη.

Θα παρουσιάσουν ένα πολύπλευρο πρόγραμμα με δεξιοτεχνικά έργα όπως Vivaldi, Bartok. O Χρήστος Μαράντος θα ερμηνεύσει μαζί ε την ορχήστρα το πρώτο μέρος του Κοντσέρτου για πιάνο και ορχήστρα σε σολ μείζονα αρ.17 του W.A. Mozart KV 453.

Η διεθνώς καταξιωμένη ορχήστρα νέων Young Masters είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του ιστορικού Πανεπιστημίου Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών Βιέννης, που φέτος γιορτάζει 200 χρόνια από την ίδρυσή του, με την ευαγγελική Μουσική Σχολή J.S.Bach Musikschule. Μέσω αυτής της σημαντικής συγκυρίας οι Young Masters πραγματοποιούν φέτος μία σειρά συναυλιών στη γενέτειρά του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, την Ελλάδα. Θα είναι η δεύτερη συναυλία τους στη Σαντορίνη, καθώς θα έχει προηγηθεί αυτή της Πέμπτης 10 Αυγούστου στον καθολικό ναό του Αγ. Ιωάννη Βαπτιστή, στα Φηρά.

Ωρα έναρξης: 21:00 | Μέγαρο Γκύζη, Φηρά | Είσοδος ελεύθερη

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη