Μουσική βραδιά με την Λαμπρινή Καρακώστα το Σάββατο στην Εστία Πύργου

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων, ο ΔΑΠΠΟΣ, ο Δήμος Θήρας και η Εστία Πύργου Καλλίστης έχουν προγραμματίσει για το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στις 21:00, μια εξαίσια μουσική βραδιά με τη Λαμπρινή Καρακώστα, στο εντευκτήριο της Εστίας στον Πύργο.

Έχοντας ολοκληρώσει την τετραετή συνεργασία της με τον Σωκράτη Μάλαμα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις ως ερμηνεύτρια, η Λαμπρινή μάς συστήνεται πλέον και ως δημιουργός, λίγο πριν τη κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της άλμπουμ. Με την κλασική της κιθάρα και το μεταλλόφωνο της, πότε μας συγκινεί με την ευαισθησία της και πότε μας ξεσηκώνει με τα κρουστά της. Παρέα με την εξαιρετική τσελίστρια Δέσποινα Σπανού, θα παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια, συμμετοχές της στη δισκογραφία, τραγούδια νέων δημιουργών με κοινές ανησυχίες, αλλά και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών.

Εκεί που η παιδικότητα συναντά τη θηλυκότητα, η εσωτερικότητα την ένταση, το όνειρο την πραγματικότητα, η δημιουργός και ερμηνεύτρια θα παίξει και θα τραγουδήσει, για να μας θυμίσει πως μόνο “η αγάπη μένει”.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here