Νέα προγράμματα ενηλίκων από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ο Δήμος Θήρας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) έχουν θέσει σε λειτουργία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Θήρας. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων “Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου” ΑΠ9.

Κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2015 στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Θήρας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

1. ΟΙΚΟΝΟΜΙA – EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
3. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
4. ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
5. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
6. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ
7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ
8.ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Αναλυτικά τα τμήματα για κάθε θεματική ενότητα είναι διαθέσιμα ΕΔΩ.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Δ.Β.Μ. Θήρας, Δημαρχείο Θήρας, Κτίριο Τεχνικών Υπηρεσιών.

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης K.Δ.Β.Μ.: Κωνσταντίνα Μαλτέζου
Υπεύθυνoς Δήμου: Δημήτριος Πελεκάνος
Τηλ: 2286360169
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00-14:00

Η αίτηση είναι διαθέσιμή ΕΔΩ. Αιτήσεις υποβάλλονται και στα ΚΕΠ Φηρών και ΚΕΠ Οίας καθώς και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση kdvmthiras@gmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη