Νέες διακρίσεις στον στίβο για τον Ήφαιστο

Και προκρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

Νέες επιτυχίες σημείωσαν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Ηφαίστου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου στη Νάξο.

Αναλυτικά:

– Ο Σταύρος Καραμολέγκος τερμάτισε πρώτος στα 100 μ. Μετά από πολύ δύσκολο αγώνα και με πολύ καλή επίδοση, ο αθλητής του Ηφαίστου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση στους πανελλήνιους αγώνες της κατηγορίας του.

– Η Δέσποινα Σπίνου ήρθε 1η στα 400 μ. και 6η στα 800 μ.

– Ο Δημήτρης Τσοβάρας κατετάγη 2ος στο άλμα εις ύψος

– Ο Μανώλης Καφούρος ήρθε 2ος στα 400 μ.

– Ο Άγγελος Κρεμμύδας, στην πρώτη του εμφάνιση σε διασυλλογικούς αγώνες, βρέθηκε στη 2η θέση του άλματος εις μήκος. Δεδομένου του ότι αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία από την ηλικία του, η παρουσία του αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Επίσης, ο νεαρός αθλητής ήρθε και 4ος στα 800 μ.

– Η Δέσποινα Δεσποινίδη ήρθε 2η στα 100 μ. Μετά από την 1η θέση στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων την προηγούμενη εβδομάδα, απ’ όπου είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της, η αθλήτρια συνέχισε τις καλές τις εμφανίσεις και με τη συμμετοχή της στην μεγαλύτερη κατηγορία από την ηλικία της κατέκτησε τη 2η θέση και παράλληλα την πρόκρισή της και σε αυτήν την κατηγορία.

– 2η θέση και για την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4×100, αποτελούμενη από τους Σταύρο Καραμολέγκο, Ηλία Αλμπάνη, Μανώλη Καφούρο και Δημήτρη Τσοβάρα.

Με ανακοίνωσή του, ο Ήφαιστος ΑΟ Θήρας συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους, την επιμονή τους και της επιτυχίες τους, καθώς και τον προπονητή τους Τάσο Χατζηαδαμίδη για το έργο του.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη