6-7/4: Νέο διήμερο προβολών από την Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας

Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Κλικ για μεγέθυνση

Με ένα ακόμα διήμερο προβολών, η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας συμμετέχει στη γιορτή για τα 10 χρόνια της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Έχουν επιλεγεί ελληνικές ταινίες που, μετά από καθολική ψηφοφορία των 350 μελών της ΕΑΚ, τιμήθηκαν τα 10 αυτά χρόνια για τα καλλιτεχνικά και τεχνικά επιτεύγματά τους με το βραβείο Ίρις.

Για το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου, το πρόγραμμα προβολών, όπως πάντα στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι, έχει ως εξής:

Σάββατο 6/4 | Ώρα 19:00-23:00

Ώρα 19:00 | Χαμομήλι (μικρού μήκους)

Ώρα 19:15 | Μια οικογενειακή υπόθεση (μουσικό ντοκιμαντέρ για τη μεγαλύτερη μουσική οικογένεια της Κρήτης, τους Ξυλούρηδες) – Σκηνοθεσία: Αγγελική Αριστομενοπούλου – Trailer
Υπόθεση: Με κεντρικούς χαρακτήρες τον Ψαρογιώργη (Γιώργη Ξυλούρη), τα τρία παιδιά του που σπουδάζουν στη Μελβούρνη, και τον πατέρα του, Ψαραντώνη, η ταινία ακολουθεί την οικογένεια μέσα από επαγγελματικές προκλήσεις και δύσκολες προσωπικές αποφάσεις και καταγράφει τη ζωή τους για διάστημα δύο ετών.

Ώρα 21:00 | Τετάρτη 04:45 – Σκηνοθεσία: Αλέξης Αλεξίου – Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου, Στέλιος Μάινας, Δημήτρης Τζουμάκης, Αδάμ Μπουσδούκος, Γιώργος Συμεωνίδης – Trailer
Υπόθεση: Ο Στέλιος, χρεωμένος ιδιοκτήτης τζαζ κλαμπ, έχει 32 ώρες διορία να επιστρέψει όσα χρωστάει σε έναν Ρουμάνο γκάνγκστερ που σκοπεύει να του πάρει το μαγαζί. Όταν καταλαβαίνει πως ο μεσολαβητής φίλος του τον έχει προδώσει και η γυναίκα του σκέφτεται να τον εγκαταλείψει, ο Στέλιος αποφασίζει να αντιδράσει.

Κυριακή 7/4 | Ώρα 19:00-23:00

Ώρα 19:00 | Αίνιγμα (μικρού μήκους)

Ώρα 19:15 | Τα παιδία δεν παίζει (ντοκιμαντέρ) – Σκηνοθεσία: Αγγελική Ανδρικοπούλου, Αργύρης Τσεπελίκας- Trailer
Υπόθεση: Σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά της Πάτρας τέσσερα μικρά παιδιά αποφασίζουν να διεκδικήσουν το δικαίωμα στο παιχνίδι και φτάνουν μέχρι τον δήμαρχο της πόλης, ζητώντας να τους φτιάξει ένα γήπεδο σ’ ένα κοντινό, άχτιστο οικόπεδο.

Ώρα 21:00 | Ο γιος της Σοφίας – Σκηνοθεσία: Ελίνα Ψύκου – Πρωταγωνιστούν: Βίκτορ Κόμουτ, Βάλερι Τσεπλάνοβα, Θανάσης Παπαγεωργίου – Trailer
Υπόθεση: Το καλοκαίρι του 2004 ο 11χρονος Μίσα φτάνει από τη Ρωσία στην Αθήνα για να ζήσει με τη μητέρα του Σοφία. Εκεί όμως τον περιμένουν ένας καινούργιος πατέρας και μια νέα, άγνωστη πραγματικότητα.

Γενική είσοδος: 6 ευρώ για τη μία μέρα, 10 ευρώ για τις δύο. Ειδική τιμή για τα μέλη της ΚΛΘ: 5 ευρώ και για τις δύο ημέρες.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!
Ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει μία ατομική πρόσκληση για τις διήμερες προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας στις 6-7/4. Κλικ εδώ για να λάβετε μέρος.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη