Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Εταιρεία Στήριξης Σπουδών Προϊστορικής Θήρας

Γενική Συνέλευση και εκλογές πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 22 Οκτωβρίου στην “Εταιρεία Στήριξης Σπουδών Προϊστορικής Θήρας” στο αμφιθέατρο του Κέντρου Μελέτης Αρχαίας Θήρας στον αρχαιολογικό χώρο Ακρωτηρίου (είσοδος από την βόρεια πύλη).

Τα παρόντα μέλη του σωματείου εξέλεξαν πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης τον κ. Κώστα Κωνσταντινίδη και Γενικό Γραμματέα τον κ. Γιώργο Βουγιουκαλάκη. Ο πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρίστος Ντούμας παρουσίασε τον απολογισμό πεπραγμένων του 2016, ενώ η ΓΣ ενέγκρινε τον ισολογισμό εσόδων-εξόδων του προηγούμενου έτους, καθώς και τον προϋπολογισμό εσόδων-εξόδων για τον επόμενο χρόνο.

Μετά και την εκλογή της πενταμελούς εφορευτικής επιτροπής, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σήμερα (23/10) σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Χρίστος Ντούμας
Αντιπρόεδρος: Μακάριος Σιγάλας
Γενικός Γραμματέας: Αναστασία Δεβετζή
Ταμίας: Ελευθέριος Ζώρζος

Μέλη: Μαργαρίτα Αλιφραγκή, Νικόλαος Καλδριμίδης, Κρυσταλλία Παπαοικονόμου

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι: Ιωάννα Βαμβακούρη, Ιάκωβος Ζώρζος, Σταύρος Παπασταύρου και ως αναπληρωματικά μέλη οι: Μαργαρίτα Κοιλιακούδη και Ευγενία Παπαδοπούλου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη