Νέο ΔΣ και νέες δράσεις στην Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας

kileth_profile_picΝέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε στην Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 19/3/2016. Είχε προηγηθεί Γενική Συνέλευση όπου κοινοποιήθηκαν τα πεπεραγμένα και ο οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης που έγιναν αποδεκτά από το σώμα των μελών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, του οποίου η θητεία είναι ετήσια, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Βαμβακούσης Χριστόφορος, καθηγητής φυσικής
Αντιπρόεδρος: Σταυρόπουλος Ξενοφών, λογιστής
Ταμίας: Χατζηπέτρος Βασίλης, αρχιτέκτων
Γραμματέας: Ανέστη Πέννυ, εκπαιδευτικός-μεταφράστρια
Μέλος: Χαρισάκης Λευτέρης, οικονομολόγος
Αναπληρωματικά μέλη με ενεργό συμμετοχή: Κανελλοπούλου Αιμιαλιάνα, γραφίστρια και Οικονόμου Πέτρος, καθηγητής.

Ως προς τις καθιερωμένες σαββατιάτικες προβολές, η Κινηματογραφική Λέσχη ολοκληρώνει το τρίτο μέρος του προγράμματός της το Σάββατο 9 Απριλίου με την ταινία “Τα μάτια του κλέφτη”. Καλεσμένος της ΚΛΘ θα είναι ο κριτικός κινηματογράφου και μουσικός κ. Άκης Καπράνος, με τον οποίο θα γίνει συζήτηση για την ταινία.

Το βράδυ του Σαββάτου θα ακολουθήσει μουσική βραδιά στο Casablanca Soul Bar στα Φηρά με μουσική επιμέλεια του Άκη Καπράνου.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 10 Απριλίου, ώρα 12:30, στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου Μπουτάρη, θα πραγματοποιηθεί ομιλία – συζήτηση με θέμα «Η Κριτική στον Κινηματογράφο», με εισηγητή τον  Άκη Καπράνο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προβολών υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας και στη σελίδα της στο Facebook.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη