Νίκες για παίδες και κορασίδες της ΑΕΣ

Αήττητοι συνεχίζουν την φετινή τους πορεία στα πρωταθλήματα μπάσκετ Κυκλάδων, τόσο οι κορασίδες όσο και οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, που μετρούν από τέσσερις νίκες στα τέσσερα μέχρι στιγμής παιχνίδια τους.

Οι κορασίδες αγωνίστηκαν το Σάββατο 14/1 στην έδρα τους απέναντι στον Μαρπησσαϊκό επικρατώντας 57-40, έχοντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την πρωτοπορία στο σκορ και χωρίς να αφήνουν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Πάρου.

Στον αγώνα που ακολούθησε, οι παίδες της ΑΕΣ υποδέχτηκαν τους παίδες του Μαρπησσαϊκού. Προσφέροντας κατά διαστήματα πλούσιο θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ και με πλουραλισμό στο σκοράρισμα, έφτασαν στο τελικό 61-40. Με τη νίκη τους αυτή, οι παίδες πλησίασαν στον ένα βαθμό τον Πανναξιακό, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο διάλειμμα μεταξύ των δύο αγώνων έγινε η κοπή της πίτας των Ακαδημιών της ΑΕΣ, όπου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Ελευθέριος Τζούρος, οι οποίοι εκτός από τις καλύτερες ευχές τους, εξέφρασαν και την αμέριστη υποστήριξή τους στις προσπάθειες της ομάδας.

aes_pita17

Ο Πρόεδρος της ΑΕΣ κ. Βαλάντης Βλαβιανός παρουσίασε την αγωνιστική πορεία όλων των τμημάτων και τους στόχους της νέας χρονιάς, δηλώνοντας πως “συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και αγάπη για το άθλημα να επενδύουμε στο μέλλον του Συλλόγου που είναι τα παιδιά!” Τέλος ευχαρίστησε τους γονείς, φίλους και χορηγούς της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη υποστήριξή τους και τους κάλεσε να βρίσκονται στο γήπεδο σε κάθε αθλητική διοργάνωση.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη