Σαντορίνη: Νίκη στο μπάσκετ, ήττα σε βόλεϊ και ποδόσφαιρο

Με τον αθλητισμό στη Σαντορίνη να γνωρίζει εντυπωσιακή άνθηση τα τελευταία χρόνια και με τρεις ομάδες του νησιού να αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες, είναι φυσικό το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου να κορυφώνεται όταν υπάρχουν επίσημοι αγώνες και τα αποτελέσματα των αγώνων να προκαλούν τα ανάλογα συναισθήματα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες της Σαντορίνης είχαν τα εξής αποτελέσματα:

Σάββατο 7/1/12017
Βόλεϊ Γυναικών – Α1 κατηγορία – 12η αγωνιστική
Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας 3-1
Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου, αν και δυσκόλεψε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να “κλέψει” βαθμούς, παραμένοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς, 4 περισσότερους από Μαρκόπουλο και Άρη που ακολουθούν.

Κυριακή 8/1/2017
Μπάσκετ Ανδρών – Γ’ εθνική κατηγορία, 2ος όμιλος Νότου – 11η αγωνισική
Αθλητική Ένωση Σαντορίνης – Πανναξιακός ΑΟΝ 90-76
Νίκη-ανάσα για την παραμονή της πέτυχε η ΑΕΣ, που πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Σαντορίνης με την τρίτη της αυτή νίκη (πρώτη εντός έδρας) έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μεταξύ 13 ομάδων.

Ποδόσφαιρο – Γ’ εθνική κατηγορία, 4ος όμιλος – 14η αγωνιστική
Πανθηραϊκός – Προοδευτική 0-2
Ο Πανθηραϊκός είχε τις ευκαιρίες, η Προοδευτική πέτυχε τα γκολ. Αν και κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η ομάδα της Σαντορίνης στάθηκε άτυχη και δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε, ενώ για έναν ακόμα αγώνα οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τα σφυρίγματα των διαιτητών.

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη