20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νίκος Συρμαλένιος: Ο λαός νίκησε!!!

Share

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Συρμαλένιος έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015

Στις εκλογές της 25 του Γενάρη ο λαός έγραψε ιστορία, ο λαός νίκησε, η Αριστερά νίκησε!

Στην Ελλάδα, στις Κυκλάδες ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγαγε μια αδιαφισβήτητη νίκη, καθιστώντας τα μνημόνια και το καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής παρελθόν. Χωρίς ιστορικό προηγούμενο αποτελεί η εκλογή τριών βουλευτών στις Κυκλάδες.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του κόμματος μας,τους χιλιάδες κυκλαδίτες και κυκλαδίτισσες για τη μεγάλη και καθοριστική δύναμη που μας έδωσαν.

Η μεγάλη αυτή νίκη και η εκλογή τριών βουλευτών μας στις Κυκλάδες, μας γεμίζουν περηφάνια για την επιβράβευση των αγώνων μας, ταυτόχρονα όμως μας μοιράζουν μια πελώρια ευθύνη για να κάνουμε την ελπίδα πράξη και να προχωρήσουμε μαζί στη μαχητική διεκδίκηση της αποκέντρωσης και της περιφερειακής ανάπτυξης, της βιώσιμης παραγωγικής ανασυγκρότησης, της στήριξης των πιο αδύναμων στρωμάτων, της συμμετοχής των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων για τη διαμόρφωση πολιτικών νησιωτικότητας και την επίλυση των νησιωτικών μας προβλημάτων.

Ολοι μαζί θα κάνουμε την ελπίδα πραγματικότητα!!!


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη