DGR 2017: O απολογισμός της Σαντορίνης

Το ποσό των 5.352 ευρώ συγκεντρώθηκε από το Distinguished Gentleman’s Ride που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη την περασμένη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Τα χρήματα αυτά, όπως και όλα όσα συλλέγονται από τις κατά τόπους διοργανώσεις ανά τον κόσμο, θα διατεθούν υπέρ της παγκόσμιας έρευνας για τον καρκίνο του προστάτη και την προαγωγή της ανδρικής υγείας.

Επιπλέον αυτού του ποσού, το DGR Σαντορίνης διέθεσε ένα επιπλέον ποσό, σε συνεργασάι με την τοπική ομάδα “Ας μη μείνουμε στα λόγια” στον σύλλογο Πίστη για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των οικογενειών του συλλόγου που θα επισκεφτούν σε λίγες ημέρες τη Σαντορίνη.

[adning id="140783"]


Η δράση Distinguished Gentelman’s Ride ξεκίνησε πριν έξι χρόνια στην Αυστραλία και σταδιακά έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο γεγονός, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου. Στη φετινή δράση πήραν μέρος 92 χώρες και συνολικά 93.615 αναβάτες κλασικών μοτοσικλετών. Στην Ελλάδα, ανάλογες βόλτες όπως της Σαντορίνης έγιναν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αρχαία Ολυμπία, Ηράκλειο, Πάτρα, Σάμο, Σπέτσες.

Συνολικά από όλες τις χώρες του κόσμου, η φετινή δράση έχει αποφέρει μέχρι τώρα 4.665.808 δολάρια.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη