17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο “Ιχνηλάτης των θαλασσών” από την Αντωνία Βελισσαράτου

Share

Το μυθιστόρημα “Ιχνηλάτης των θαλασσών”, που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2017, είναι το δεύτερο συγγραφικό έργο της Σαντορινιάς Αντωνίας Βελισσαράτου (το γένος Δρόσσου), από το Ημεροβίγλι.

Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου διαβάζουμε:

Η ιστορία εκτυλίσσεται με φόντο ένα ορεινό χωριό. Οι ήρωες, σαν μικρά συστήματα, συνθέτουν έναν οργανισμό που παλεύει να αντιμετωπίσει τα πονεμένα ίχνη του παρελθόντος.

Άξονας της υπόθεσης είναι οι συνέπειες και οι κραδασμοί από τραυματικά γεγονότα στις ζωές των ηρώων. Καθοριστικό πρόσωπο ένας βίαιος χαρακτήρας, που αδυνατεί να δαμάσει τα άρρωστα πάθη του, σκορπώντας γύρω του τρόμο, οδύνη και οργή, ακόμα και μετά τον θάνατό του. Οι πράξεις του παρασύρουν σε μια δίνη τους δικούς του ανθρώπους και το ψυχικό τους ανάχωμα υποχωρεί κάτω από την πίεση έντονων αρνητικών συναισθημάτων. Μέσα από τις προσωπικές τους διαδρομές, θα αγωνιστούν να βγουν από το σκοτάδι και να αναζητήσουν τον δρόμο προς το φως.

Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία με ISBN 978-960-576-716-7.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στην Αθήνα, το Σάββατο 17/3, ώρα 15:30 στο Poems & Crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης (Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι).

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη