17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο καταδυτικός τουρισμός στο Νότιο Αιγαίο αναδείχθηκε στην έκθεση “boot Dusseldorf”

Share

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην εξειδικευμένη έκθεση θαλάσσιων σπορ και σκαφών “boot Düsseldorf 2018”, που πραγματοποιήθηκε στις 20-28 Ιανουαρίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Η παρουσία της Περιφέρειας στην έκθεση ήταν στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών που υλοποιεί για την ανάδειξη των ειδικών μορφών τουρισμού που προσφέρει κάθε νησί. Στο περίπτερο της Περιφέρειας, που βρισκόταν στον καταδυτικό τομέα, συμμετείχαν εννέα νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα (Ρόδος, Κάλυμνος, Λέρος, Πάρος, Αντίπαρος, Αμοργός, Κέα, Σύρος Τήνος) που εκπροσωπήθηκαν από στελέχη των δήμων αλλά και επαγγελματίες του κλάδου, ύστερα από σχετική πρόσκληση της ΠΝΑΙ.

“O καταδυτικός τουρισμός αποτελεί διεθνώς έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους του τουρισμού. Η έκθεση boot Düsseldorf ήταν το κατάλληλο μέρος για να προβάλλουμε τις μοναδικές επιλογές που υπάρχουν στον τόπο μας στον τομέα του καταδυτικού τουρισμού αλλά και τη μεγάλη γκάμα των θαλασσίων σπορ και δραστηριοτήτων που μπορεί να βρει κανείς στο Νότιο Αιγαίο, ώστε να προσελκύσουμε ένα κοινό με εξειδικευμένα ενδιαφέροντα”, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Η “boot Düsseldorf” είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη θεματική έκθεση θαλάσσιων σπορ και σκαφών. Συμμετείχαν περισσότεροι από 1900 εκθέτες από 68 χώρες, σε 20 διαφορετικούς θεματικούς κόσμους, όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να ενημερωθούν για την ποικιλία των θαλάσσιων σπορ. Μόνο το πρώτο διήμερο, οι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν τους 60.000!

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη