20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στηρίζει το Distinguished Gentleman’s Ride στη Σαντορίνη

Share

Τη συμμετοχή του στη δράση Distinguished Gentleman’s Ride που θα γίνει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη, ανακοίνωσε σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα πάρει μέρος με ρετρό μηχανή στην πομπή των μοτοσυκλετών που θα ξεκινήσει στις 10:00 από την πλατεία των Φηρών και θα ολοκληρωθεί στις 14:00 επίσης στα Φηρά, έχοντας περάσει από πολλά σημεία του νησιού. Μια ενέργεια που γίνεται για καλό σκοπό, προκειμένου να συγκεντρωθούν πόροι για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη. Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τον σκοπό της δράσης στο πρόσωπο του Γιώργου Μαζωνάκη, μπορούν να κάνουν τη δωρεά τους από εδώ.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι μια μέρα πριν, μέσω του www.gentlemansride.com χωρίς χρέωση, ωστόσο κάθε αναβάτης μπορεί να καλέσει φίλους και γνωστούς ως υποστηρικτές-δωρητές που θα ενισχύσουν στο πρόσωπό του, έστω και συμβολικά τον σκοπό της δράσης. Όσοι πάρουν μέρος, θα πρέπει να έχουν υπόψη ότι χρειάζεται να οδηγούν ρετρό μοτοσυκλέτα ή μηχανάκι και να είναι ντυμένοι επίσημα.

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου | Ώρα προσέλευσης: 09:00 | Ώρα έναρξης πομπής: 10:00
Σημείο συνάντησης: Πλατεία Φηρών, έξω από την εφορία

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη