Ο νέος διευθυντής του αεροδρομίου Σαντορίνης στον Δήμαρχο Θήρας

synantisi_Dieythyntis_aerodromiouΤο γραφείο του Δημάρχου Θήρας επισκέφτηκε σήμερα (1/2/2017) ο διευθυντής του αεροδρομίου Σαντορίνης, που όρισε η Fraport, κος Αλέξανδρος Ευστρατίου. Στη συνάντηση γνωριμίας συμμετείχαν οι πρόεδροι των νομικών προσώπων του Δήμου Θήρας, κος Λευτέρης Τζούρος, κα Κατερίνα Καραμολέγκου και κος Ηλίας Πελέκης, καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων του νησιού.

Ο κος Ευστρατίου, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της τεχνικής συντήρησης του αεροδρομίου κο Αντώνη Γαλαίο, συζήτησε με τον Δήμαρχο και τους φορείς για την επικείμενη ανάληψη της διαχείρισης του αεροδρομίου Σαντορίνης από τη Fraport, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δύο στελεχών, μέσα σ’ έναν ορίζοντα τεσσάρων χρόνων θα γίνουν αναδιαμορφώσεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις του αεροδρομίου με προτεραιότητα στους χώρους υποδοχής των ταξιδιωτών. Επιπλέον, η ασφάλεια του αεροδρομίου θα ενισχυθεί με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης (security), ενώ θα αυξηθεί και ο αριθμός της πυροσβεστικής δύναμης.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η καθαριότητα, η στέγαση των υπαλλήλων, η εμπορική ανάπτυξη στον χώρο του αεροδρομίου κλπ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη