“Οίνος & Άμπελος” από τη 13η ομαδική εικαστική έκθεση στην Οία

“Οίνος και Άμπελος” είναι το θέμα της φετινής ομαδικής εικαστικής έκθεσης που θα παρουσιάσουν στο Πανηγυρόσπιτο του Αγίου Γεωργίου Οίας 25 εικαστικοί καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στη Σαντορίνη.

Η επιλογή του θέματος έγινε για να αναδειχθεί η ιδιαιτερότητα, η ομορφιά και η ιστορική αξία του αμπελιού της Σαντορίνης, μέσα από εικαστική προσέγγιση και καλλιτεχνική ματιά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Κυριακή 21/10 στις 20:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 26/10 και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά 17:00-20:00.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Αληθινή, Όλγα Αρχόντου, Χρήστος -Cesarios- Αντωνιάδης, Χριστόφορος Ασιμής, Νέλλυ Γαβρόγλου, Χριστίνα Γκουμουριάν, Μιχάλης Καραμολέγκος, Δημήτρης Κολιούσης, Απόλλωνας Κολλιούσης, Ελεάννα Κουμαριανού, Βασίλης Κύρκος, Λαμπρινή Κωστίκα, Παντελής Λεούσης, Έμιλυ Μανδηλαρά, Αντώνης Νταγαδάκης, Κυβέλη Μουσούρη, Γαλάτεια Παπαγεωργίου, Μαρίλια Πρέκα, Γιώργος Πρώιος, Βαγγέλης Ρούσσος-Πέπος, Βιολέττα Σαλπέα, Γεωργία Τρυψιάνι, Νίκος Χίτογλου, Doris Athanassakis, Yeoran Lee.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here