22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Οίνος & Άμπελος” από τη 13η ομαδική εικαστική έκθεση στην Οία

Share

“Οίνος και Άμπελος” είναι το θέμα της φετινής ομαδικής εικαστικής έκθεσης που θα παρουσιάσουν στο Πανηγυρόσπιτο του Αγίου Γεωργίου Οίας 25 εικαστικοί καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στη Σαντορίνη.

Η επιλογή του θέματος έγινε για να αναδειχθεί η ιδιαιτερότητα, η ομορφιά και η ιστορική αξία του αμπελιού της Σαντορίνης, μέσα από εικαστική προσέγγιση και καλλιτεχνική ματιά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Κυριακή 21/10 στις 20:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 26/10 και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά 17:00-20:00.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Αληθινή, Όλγα Αρχόντου, Χρήστος -Cesarios- Αντωνιάδης, Χριστόφορος Ασιμής, Νέλλυ Γαβρόγλου, Χριστίνα Γκουμουριάν, Μιχάλης Καραμολέγκος, Δημήτρης Κολιούσης, Απόλλωνας Κολλιούσης, Ελεάννα Κουμαριανού, Βασίλης Κύρκος, Λαμπρινή Κωστίκα, Παντελής Λεούσης, Έμιλυ Μανδηλαρά, Αντώνης Νταγαδάκης, Κυβέλη Μουσούρη, Γαλάτεια Παπαγεωργίου, Μαρίλια Πρέκα, Γιώργος Πρώιος, Βαγγέλης Ρούσσος-Πέπος, Βιολέττα Σαλπέα, Γεωργία Τρυψιάνι, Νίκος Χίτογλου, Doris Athanassakis, Yeoran Lee.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.

Σαντορίνη