Όλα για όλα στη Θεσσαλονίκη ο ΑΟ Θήρας

Τη νίκη και μόνο τη νίκη θέλει ο ΑΟ Θήρας στην αναμέτρηση με τον Άρη, στο ΔΑΚ Πυλαίας, το απόγευμα της Κυριακής 15/4, ώρα 19:30. Μια νίκη που θα φέρει μαζί της και την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Η σειρά των ημιτελικών μεταξύ των δύο ομάδων είναι μέχρι στιγμής ισόπαλη σε 1-1, με τον Άρη να έχει κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονικη με 3-1 και τον ΑΟ Θήρας να παίρνει τη νίκη με 3-2 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ. Όποια ομάδα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα την Κυριακή, προκρίνεται στην τελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ζευγαριού των play off Ολυμπιακός – Μακεδόνες.

Το έργο του ΑΟ Θήρας θα είναι δύσκολο, αφού εκτός της δυναμικότητας του Άρη, οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να δημιουργήσουν μια καυτή έδρα. Ωστόσο, αν η ομάδα της Σαντορίνης δείξει το καλό της πρόσωπο και παίξει χωρίς λάθη, μπορεί να εξασφαλίσει -για δεύτερη φορά στην ιστορία της- την παρουσία της στον τελικό. Για τον Άρη, σε περίπτωση νίκης, θα είναι η πρώτη φορά που φτάνει στην τελική φάση.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη