Σαντορίνη: “Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε 1 ώρα” από τη θεατρική ομάδα εφήβων “Σαν όνειρο”

Δύο παραστάσεις στο Γυμνάσιο Μεσσαριάς και μία στο Μπελλώνειο

Μετρώντας τέσσερα χρόνια δράσης και παραστάσεων, η θεατρική ομάδα εφήβων “…σαν όνειρο” με πολύ ενθουσιασμό έχει προετοιμάσει για φέτος ένα έργο ειδικά προσαρμοσμένο για την ομάδα. Ένα έργο που εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, επίκαιρο, χαρούμενο και παράλληλα διδακτικό σχετικά με τα αριστουργήματα του πιο σπουδαίου θεατρικού συγγραφέα Ουιλιάμ Σαίξπηρ.

“Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε 1 ώρα”, των θεατρικών συγγραφέων Λονγκ, Μπόγκερσον και Σίνγκερ. Πρόκειται για ένα μοντάζ όλων των σαιξπηρικών αριστουργημάτων επί σκηνής. 37 έργα συντετμημένα σε μία μόλις ώρα! Θα τα καταφέρουν ή θα πέσουν θύματα των απρόοπτων σκηνικών καταστάσεων;

Να είστε εκεί να το διαπιστώσετε, Σάββατο 19/5 και Κυριακή 20/5 στο Γυμνάσιο της Μεσαριάς και Τρίτη 22/5 στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο. Ώρα έναρξης: 21:00, με ελεύθερη είσοδο.

Παίζουν μαθητές των λυκείων της Σαντορίνης με 4ετή δράση στο θεατρικό σανίδι, οι: Άννα Μαρία Ρούσσου (ΕΠΑΛ), Άλεξ Τζιαμπάσης (ΓΕΛ), Βλασία Λουκίσα (ΓΕΛ), Ειρήνη Πρέκα (ΕΠΑΛ), Έντζι Χατζιλάρι (ΕΠΑΛ), Λευτέρης Αργυρός (ΓΕΛ), Μάκης Γαλαίος (ΓΕΛ), Μαρία Ντανίλα (ΕΠΑΛ), Ροζαλίντα Γκίνι (ΕΠΑΛ), Σάρα Λάλο (ΓΕΛ).

Διασκευή κειμένου/ σκηνοθεσία/ σκηνικά/ κουστούμια/ μουσική επιμέλεια: ” …σαν όνειρο”

Η παράσταση είναι διαδραστική, με την ομάδα να συστήνει στους θεατές να αφεθούν στην παρακολούθηση της θεατρικής σατιρικής διαδρομής των έργων του Σαίξπηρ από τα παιδιά και να ζητά δυνατό χειροκρότημα στο πέρας κάθε έργου, δηλαδή κάθε 10 λεπτά!

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη