Ολοκληρώθηκαν οι γιορτινές δράσεις του ΔΑΠΠΟΣ

xristougenniatiko_horio_santaclaussΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες (3/1) οι «Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις» που είχαν προγραμματίσει ο Δήμος Θήρας μαζί με τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης για την περίοδο των εορτών.

Με επίκεντρο τα παιδιά του νησιού, το φετινό πρόγραμμα το οποίο διήρκεσε από τις 12 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 3 Ιανουαρίου 2017, μετέφερε με τον πιο διασκεδαστικό και γιορτινό τρόπο τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε κάτοικο κι επισκέπτη της Σαντορίνης. Ο Άγιος Βασίλης μαζί με τα ξωτικά έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη των εκδηλώσεων με την επίσκεψή τους στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του νησιού, ενώ συνέχισαν ο Μάριος Ιορδάνου με τη Σοφία Καζαντζιάν παρουσιάζοντας επί σκηνής το παιδικό θεατρικό έργο «Το πνεύμα των Χριστουγέννων» σε Εμπορείο, Πύργο, Μεσαριά και Φηρά.

xristougenniatiko_horio_2017_5Την παράσταση «έκλεψε» το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», που στήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των ΚΤΕΛ, όπου τα παιδιά μπορούσαν να παίξουν στο τρενάκι, στο παγοδρόμιο, στο bungee τραμπολίνο, στον παιδότοπο, να κάνουν face painting και να γευτούν μαλλί της γριάς και ποπ κορν. “Στόχος του ΔΑΠΠΟΣ είναι το Χριστουγεννιάτικο Χωριό να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί στις ετήσιες εκδηλώσεις στη Σαντορίνη” είχε δηλώσει στο atlantea ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κος Λευτέρης Τζούρος πριν λίγες ημέρες, οπότε αναμένουμε εξίσου ενδιαφέρουσες δράσεις στο τέλος της χρονιάς.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη