Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στη Σαντορίνη

Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος (στη μέση) με τον Πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Geoffrey Pyatt και τον Πλοίαρχο του USS Normandy κ. Chris Stone

Εντυπωσιασμένος από τη Σαντορίνη δήλωσε ο Αμερικανός πρέσβης Geoffrey Pyatt κατά τη διήμερη επίσκεψή του στο νησί. Χθες, Πέμπτη 24/5, ο κος Pyatt καλωσόρισε στην Ελλάδα το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου των ΗΠΑ USS Normandy που βρίσκεται από την Τετάρτη στον όρμο των Φηρών, ενώ υποδέχτηκε στο πλοίο τον Δήμαρχο Θήρας κο Νίκο Ζώρζο, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κο Γιώργο Χατζημάρκο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κο Γιάννη Ρούσσο.

Σήμερα (25/5) το πρωί ο Αμερικανός πρέσβης ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Θήρας, όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη φιλοξενία που παρέχει το νησί μας σε όλους τους Αμερικανούς επισκέπτες.

Ακολούθησαν συναντήσεις στο Μπελλώνειο με τα τοπικά ΜΜΕ και με Αμερικανούς πολίτες που μένουν στη Σαντορίνη, ενώ πριν αναχωρήσει για τη Νάξο, ο κος Pyatt συναντήθηκε και με μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here