21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολοκληρώθηκε το DK’s Tour of Motion

15 ταλέντα της Ελληνικής freerunning σκηνής συνεχίζουν στο 7ο Red Bull Art of Motion

Share

Πίστεψαν ότι έχουν όλα όσα χρειάζεται για να συναγωνιστούν με τους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως του 7ου Red Bull Art of Motion και 15 από αυτούς τα κατάφεραν, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Σαντορίνη! Ο λόγος για τα νέα ταλέντα της Ελληνικής freerunning σκηνής που βρέθηκαν σε μία από τις τέσσερις στάσεις του DK’s Tour of Motion, του freerunning tour που πραγματοποίησε ο Έλληνας αθλητής Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης.

Ο νικητής του Red Bull Art of Motion το 2014 και 2015, ξεκίνησε το tour από τη Θεσσαλονίκη και αφού πέρασε από Λάρισα και Πάτρα, κατέληξε στην Αθήνα. Μετατρέποντας με την ενέργειά τους την ατμόσφαιρα σε αυτοσχέδια γιορτή, με μουσική, selfies με τον DK, προπονήσεις και εντυπωσιακά tricks, περισσότεροι από 150 freerunners έδωσαν το “παρών”, και 60 αγωνίστηκαν με έναν και μόνο στόχο. Να εντυπωσιάσουν με τα tricks και τη δημιουργικότητά τους τον DK, ώστε να κερδίσουν το μαγικό εισιτήριο που θα τους φέρει μέχρι τη Σαντορίνη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

[adning id="140783"]


Οι 15 αθλητές θα διαγωνιστούν στην Φάση A του Onsite Qualifier που θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης, με στόχο να περάσουν στο μεγάλο τελικό του Red Bull Art of Motion που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου και να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο, καθώς και τα βραβεία “Best Female” & “Best Trick Award by CU”.

Το κορυφαίο freerunning γεγονός θα φιλοξενηθεί στα ξενοδοχεία της Οίας, Fanari Villas και Golden Sunset Villas το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και θα μεταδοθεί στις 16:00 ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Την ίδια στιγμή εντυπωσιακές εικόνες από Σαντορίνη θα κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από το www.redbullartofmotion.com και το Red Bull TV.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη