Ώρα final-4 για τον ΑΟ Θήρας

Για τη δεύτερή του συμμετοχή σε final-4 Κυπέλλου Ελλάδας, και μάλιστα συνεχόμενη, ετοιμάζεται ο ΑΟ Θήρας. Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς αναχωρεί αύριο (4/4) για τις Σέρρες και θα επιδιώξει για πρώτη φορά να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να πάρει την νίκη στον ημιτελικό της Παρασκευής (5/4) με τον Πανναξιακό.

Η ομάδα της Νάξου μετράει πέντε παρουσίες σε final-4 Κυπέλλου στα έξι χρόνια που βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία. Τις τρεις φορές μάλιστα έχει προκριθεί και στον τελικό, χωρίς να έχει καταφέρει να στεφθεί κυπελλούχος.

Οι δύο ομάδες έχουν έρθει φέτος άλλες δύο φορές αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα και μετρούν από μία νίκη η καθεμία στην έδρα της. Από την επόμενη εβδομάδα οι δρόμοι τους ξαναδιασταυρώνονται, αφού θα κοντραριστούν και την ημιτελική φάση των play off του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Σαντορίνης να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Ο ημιτελικός της Παρασκευής θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση μακριά από τις έδρες τους.

Ο ημιτελικός μεταξύ Πανναξιακού και ΑΟ Θήρας θα ξεκινήσει την Παρασκευή 5/4 στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ Sports.

Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης (5/4, ώρα 18:00, ΕΡΤ Sports) θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης του θεσμού, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο οκτώ φορές και μάλιστα συνεχόμενες. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Pre League στο final-4 όπου επιστρέφει μετά την τελευταία της συμμετοχή το 2016. Μετρά τρεις παρουσίες σε τελικό, χωρίς να καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο, αφού απέναντί της βρήκε τον Ολυμπιακό. Θα είναι πρώτη φορά που οι δύο ομάδες κοντράρονται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

[adning id="140783"]

Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 6/4 στις 21:15 (ΕΡΤ Sports).

Στο παρακάτω διάγραμμα φαίνεται η φετινή πορεία των τεσσάρων φιναλίστ μέχρι να φτάσουν στο final 4 που θα φιλοξενήσουν οι Σέρρες.

Κλικ για μεγέθυνση

Αέρας Σαντορίνης στον “αέρα” της ΕΡΤ
Στα διαλείμματα της τηλεοπτικής μετάδοσης, οι θεατές θα μπορούν να πάρουν γεύση Σαντορίνης μέσα από το σχεδόν δίλεπτο προωθητικό βίντεο για το νησί, το ένα από τα πέντε που είχαν δημιουργηθεί το 2015, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής καμπάνιας “Santorini The One” από τη διαφημιστική Bold Ogilvy και με χρηματοδότηση της ΔΕΗ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη