21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανναξιακός-ΑΟ Θήρας το Σάββατο

Share

ao_thiras_roster_1617Το ντέρμπι των Κυκλάδων μεταξύ Πανναξιακού και ΑΟ Θήρας το Σάββατο 4/2 ξεχωρίζει ανάμεσα στις αναμετρήσεις για την 16η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 στο ΔΑΚ Νάξου.

Ο Πανναξιακός βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΑΟ Θήρας στην 4η και αμφότεροι με νίκη διατηρούν μια απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που τους ακολουθούν. Ο μεν Πανναξιακός έχει 6 βαθμούς διαφορά από τον ΑΟ Θήρας, ο δε ΑΟ Θήρας 6 βαθμούς διαφορά από το Μαρκόπουλο που βρίσκεται στην 5η θέση.

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου θα αγωνιστεί χωρίς την τραυματία Όστοϊτς, ενώ και η συμμετοχή της Τέρζιτς είναι αμφίβολη λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ώστόσο ο προπονητής της Σαντορίνης με δηλώσεις του στο atlantea αναφέρει: “Ξέρουμε ότι είναι ένα “ιδιαίτερο” παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που έχουν παρόμοιους στόχους και θεωρώ πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια δε μετράει η βαθμολογική θέση ή η αγωνιστική κατάσταση (ελλείψεις ή κόπωση) της κάθε ομάδας, αλλά μετράει πάρα πολύ η προσωπικότητα των παικτριών, κατά πόσο δηλαδή είναι έτοιμες πνευματικά να διαχειριστούν την πίεση ενός ντέρμπι και να δείξουν την αγωνιστική τους ποιότητα και ως ομάδα να επιβάλουν την τακτική τους απέναντι στον αντίπαλο”.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, Ελπίδα Αμπελοκήπων-Μαρκόπουλο, Μακεδόνες Αξιού-Ολυμπιακός, Θέτις Βούλας-Άρης και Ηλιούπολη-Αίας Ευόσμου


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη