20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Παράταση για τη φετινή έναρξη της κρουαζιέρας

Share

Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, με τη σημερινή άφιξη του Pacific Princess θα ξεκινούσε η φετινή σεζόν για την κρουαζιέρα στη Σαντορίνη.

Το χωρητικότητας 824 επιβατών κρουαζιερόπλοιο της Princess Cruises, προερχόμενο από τη διώρυγα του Σουέζ, αναμενόταν σήμερα (25/3) στις 7 το πρωί, αλλά ακύρωσε τελευταία στιγμή την προσέγγισή του στο νησί και αφού έκανε έναν γύρο έξω από την καλντέρα, συνέχισε το ταξίδι του με επόμενο προορισμό την Κέρκυρα.

Το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι του στις 6 Ιανουαρίου από τη Φλόριντα στην ανατολική πλευρά των ΗΠΑ, πέρασε μέσω Παναμά και βρέθηκε δυτικά στην Καλιφόρνια, διέσχισε τον Ειρηνικό προς Ν. Ζηλανδία και Αυστραλία και συνέχισε προς Ινδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ιορδανία.

Περνώντας από το Σουέζ στη Μεσόγειο και μετά την Ελλάδα, θα συνεχίσει το ταξίδι του προς πολλές παραθαλάσσιες πόλεις της Αδριατικής και θα ακολουθήσουν προσεγγίσεις σε προορισμούς στα νότια της Ιταλίας, Γαλλίας και Ισπανίας, πριν βγει στον Ατλαντικό για να επιστρέψει στις 27 Απριλίου εκεί απ’ όπου ξεκίνησε.

Επόμενη άφιξη κρουαζιεροπλοίου, η πρώτη πλέον για φέτος, στη Σαντορίνη αναμένεται την Τρίτη 27 Μαρτίου με το Viking Star.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη