Παρούσα στη Philoxenia η Σαντορίνη

Στη διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia 2016 στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε και φέτος ο Δήμος Θήρας, το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου. Η Philoxenia και η παράλληλη έκθεση Hotelia συγκεντρώνουν κάθε χρόνο την «αφρόκρεμα» του ελληνικού τουρισμού και εκατοντάδες ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες (hosted buyers). Στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 600 εκθέτες, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές η επισκεψιμότητα φέτος ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Η Σαντορίνη φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και για μία ακόμα φορά “έκλεψε” τις εντυπώσεις. Οι επισκέπτες της έκθεσης (επαγγελματίες και κοινό) έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Σαντορίνη και ενημερώθηκαν για τις επιλογές που προσφέρει το νησί στους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ πήραν μαζί τους το σχετικό ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό. Στο περίπτερο βρέθηκαν και αρκετοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Σαντορίνη, όπου είχαν την ευκαιρία αν πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μεταξύ άλλων, το περίπτερο της Σαντορίνης επισκέφτηκαν η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κος Δημήτρης Τρυφωνόπουλος. Εκεί τους υποδέχτηκε ο κος Λουκάς Μπελλώνιας που εκπροσωπούσε τον Δήμο Θήρας στην έκθεση.

Η επόμενη διεθνής έκθεση που θα συμμετέχει ο Δήμος Θήρας είναι η Greek Tourism Expo 2016, 25-27 Νοεμβρίου στην Αθήνα στο Metropolitan Expo.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη