19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρούσα στην διεθνή έκθεση τουρισμού IFT στο Βελιγράδι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Share

Μερίδιο από την ανερχόμενη αγορά της Σερβίας διεκδικεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσα από τη συμμετοχή της στην International Fair of Tourism που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, στις 22-25/2. Οι φετινές κρατήσεις για Ελλάδα από Σερβία καταγράφουν αύξηση που ξεπερνά το 15% και Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φρόντισε να ενισχύσει τη θέση των νησιών ανάμεσα στον ανταγωνισμό, φέροντας τους προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Αυτή ήταν η πέμπτη μεγάλη τουριστική έκθεση που πήρε μέρος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (είχαν προηγηθεί οι Salon des Vacances, IMTM, BIT, Panorama World Festival) κερδίζοντας και πάλι τις εντυπώσεις.

[adning id="140783"]


Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: “Τα μηνύματα για τα νησιά μας είναι εξαιρετικά για την επικείμενη σεζόν. Οι κρατήσεις απ’ όλες σχεδόν τις τουριστικές αγορές παρουσιάζουν σημαντική άνοδο.

Η Σερβία αποτελεί μία ανερχόμενη αγορά για το Νότιο Αιγαίο, από την οποία μπορούν να επωφεληθούν τα νησιά μας. Εμείς ήμασταν παρόντες στην IFT, δίνοντας στα νησιά τη δυνατότητα να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν, να συνάψουν συμφωνίες και να διεκδικήσουν το μερίδιο που τους αναλογεί από τη συγκεκριμένη τουριστική αγορά.

Ο τουρισμός δεν λειτουργεί στον αυτόματο. Απαιτεί εντατική και μεθοδική δουλειά. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν αφήνει τίποτε στην τύχη. Ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο τουριστικής προβολής και ανάπτυξης που σχεδιάσαμε και υλοποιούμε σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece, ενισχύουμε την θέση του προορισμού του Νοτίου Αιγαίου στις διεθνείς τουριστικές αγορές”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη