Παρούσα στην Tour Natur η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Μ. Παπαβασιλείου: "Φέρνουμε σε πρώτο πλάνο τις μοναδικές δυνατότητες που διαθέτουν οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου για αθλητικές δραστηριότητες στη φύση"

Με δέκα νησιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Ρόδο, την Κω, την Λέρο, την Αστυπάλαια, την Τήνο, την Αμοργό, την Κέα, την Μήλο, την Άνδρο και την Αντίπαρο θα πάρει μέρος στην έκθεση Tour Natur 2018 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η έκθεση είναι η σημαντικότερη στην Ευρώπη για τους λάτρεις των υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων και θα πραγματοποιηθεί στο Düsseldorf της Γερμανίας από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Η Tour Natur εστιάζει στην πεζοπορία, που αποτελεί το αγαπημένο χόμπι περίπου 40 εκατομμυρίων Γερμανών αλλά και σε υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες από την αναρρίχηση μέχρι την ορεινή ποδηλασία και το κανό. Περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες επισκέφθηκαν το 2017 την Tour Natur, ενώ πήραν μέρος περίπου 5000 ταξιδιωτικοί προορισμοί απ’ όλο τον κόσμο και 275 εκθέτες.

Με την Tour Natur ανοίγει ο νέος κύκλος συμμετοχών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε τουριστικές εκθέσεις για την περίοδο 2018-2019, με στόχο πάντα την ανάδειξη του ανεξάντλητου τουριστικού πλούτου, των φυσικών ομορφιών και των ειδικών μορφών τουρισμού που διαθέτουν τα νησιά.

“Φέρνουμε σε πρώτο πλάνο τις μοναδικές δυνατότητες που διαθέτουν οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου για αθλητικές δραστηριότητες στη φύση. Η εξειδικευμένη έκθεση “Tour Natur”, είναι από τις σημαντικότερες στο είδος της και αποτελεί τον ιδανικό τόπο για να αναδειχθεί το πολυσχιδές τουριστικό μας προϊόν” δήλωσε μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη