Παρουσίαση του προγράμματος Eurobank Business Banking Τουρισμός στη Σαντορίνη

Στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Business Banking Τουρισμός 2018 που διοργάνωσε η Eurobank για τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου στη Σαντορίνη.

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου στη Σαντορίνη σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, στο οινοποιείο της SantoWines.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 70 επιχειρηματίες της Σαντορίνης που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο και ενημερώθηκαν αναλυτικά από στελέχη της Eurobank για όλη τη δέσμη των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η τράπεζα στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Τους επιχειρηματίες της Σαντορίνης, που καλύπτουν όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία, επιχειρήσεις Rent a Car, εστίασης και ενοικίασης σκαφών αναψυχής κ.α.), υποδέχθηκαν οι κ.κ. Παναγιώτης Θεοδώρου, Επικεφαλής Τομέα Στρατηγικής & Ανάπτυξης Γενικής Διεύθυνσης SB Segment, Ιωάννης Γαβαλάς, Επικεφαλής Τομέα Δ Δικτύου Καταστημάτων, Νικόλαος Παπαδημητρίου, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης Τομέα Δ Δικτύου Καταστημάτων, Γεώργιος Παπαδημητρίου Περιφερειακός Διευθυντής Κυκλάδων και η κα Αγγελική Ζηκάκου, Διευθύντρια του καταστήματος Σαντορίνης.

Το Πρόγραμμα παρουσίασε ο κ. Π. Θεοδώρου. Ο κ. Κωνσταντίνος Ζήκος, Διευθύνων Σύμβουλος της HotelBrain, συνεργάτης της Τράπεζας στο κομμάτι μη Τραπεζικών υπηρεσιών στη Σαντορίνη, παρουσίασε τις υπηρεσίες Hotel Management, ενώ ο κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της FinDigital, συνεργάτης της Τράπεζας στο κομμάτι μη τραπεζικών υπηρεσιών, παρουσίασε τις υπηρεσίες Ψηφιακής Επικοινωνίας.

Στελέχη της Eurobank υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου στη Σαντορίνη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Business Banking Τουρισμός 2018

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, που παρέχεται για 8η συνεχή χρονιά από τη Eurobank, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό. Σκοπός της Eurobank είναι, μέσω της ολοκληρωμένης δέσμης τραπεζικών και μη τραπεζικών προϊόντων του Προγράμματος, οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα να αποκτήσουν ένα “πολυεργαλείο” που θα τους βοηθήσει στην πράξη, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις σύγχρονες και ολοένα πιο απαιτητικές ανάγκες ενός εξαιρετικά ανταγωνιστικού κλάδου. Επιγραμματικά, το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, προσφέρει:

  • Ενίσχυση της ρευστότητας με προνομιακά επιτόκια επαγγελματικών λογαριασμών, υψηλότερες αποδόσεις στις προθεσμιακές καταθέσεις, εκπτώσεις στα εισερχόμενα εμβάσματα, ειδικές τιμές σε εργαλεία διαχείρισης των καθημερινών εισπράξεων και ασφαλούς φύλαξης των μετρητών ταμείου, με δυνατότητα απευθείας μεταφοράς τους στον επαγγελματικό λογαριασμό. Επιπρόσθετα, προσφέρει προνομιακή τιμολόγηση στις προμήθειες και τους όρους μίσθωσης των μηχανημάτων POS, άμεση έγκριση και εγκατάσταση και αποδοχή όλων των καρτών.
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης με προνομιακούς όρους μέσω του Ανοικτού Επαγγελματικού POS της Eurobank, αλλά και σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς μέσω του προγράμματος Cosme, και της Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης του ΤΕΠΙΧ.
  • Παροχή Συμβουλευτικής Υποστήριξης και δυνατότητα χρηματοδότησης της συμμετοχής σε χρηματοδοτικά και επιδοτούμενα προγράμματα, σε συνεργασία με κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς (ΕΣΠΑ).
  • Προβολή και δικτύωση στα social media, σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες.
  • Ανταγωνιστικό πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας με ειδικά προνόμια
  • Ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων και προσωπικού.

Ειδικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του χώρου, παρέχονται υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, με προνομιακή τιμολόγηση (έκπτωση), στους τομείς:

  • Hotel Management
  • Sales Management
  • Revenue Management

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 αποτελεί πυρήνα της στρατηγικής της Eurobank για τη στήριξη της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας στον τουριστικό τομέα, που αποτελεί έναν από τους βασικότερους αναπτυξιακούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

Η παρουσίαση του Προγράμματος συνεχίζεται με αντίστοιχες εκδηλώσεις καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της νησιωτικής Ελλάδας και την Χαλκιδική.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη