15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περιοδεία στις Κυκλάδες για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Μ. Γλυνό

Share

Τετραήμερη περιοδεία στις Κυκλάδες πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Μανώλης Γλυνός. Ο επικεφαλής της παράταξης “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, βρέθηκε στη Σύρο, την Τήνο και τη Μύκονο, όπου συμμετείχε σε πλήθος συναντήσεων και επαφών με εκπροσώπους του Α’ και Β’ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, παραγωγικούς φορείς, επιχειρηματίες και κατοίκους.

Ειδικότερα, στη Σύρο ο κος Γλυνός, μετά την παρουσίαση της διακήρυξης της παράταξης “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Σύρου κ. Γιώργο Μαραγκό, κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα του νησιού. Ακολούθως, συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων στο Ναυπηγείο Νεωρίου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με τη συνδρομή εργαζομένων, διοίκησης και επενδυτή το ναυπηγείο θα μπορέσει να επαναλειτουργήσει επιτυχώς.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης συνοδευόμενος από συνεργάτες του, συνέχισε την περιοδεία του σε Τήνο και Μύκονο όπου συναντήθηκε με τους δημάρχους κ.κ. Γιώργο Σιώτο και Κωνσταντίνο Κουκά αντίστοιχα. Κατά τις συναντήσεις ο κος Γλυνός ενημερώθηκε για τα κύρια ζητήματα του απασχολούν τα δύο νησιά. Ανάλογες συναντήσεις είχε και με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων όπου καταγράφηκαν όχι μόνο τα χρόνια προβλήματα αλλά και ανάλογες προτάσεις, ενώ και στα τρία νησιά είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της περιοδείας του στις Κυκλάδες, ο υποψήφιος Περιφερειάρχη τόνισε: “Τα προβλήματα των νησιών μας σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα είναι κοινά και χρόνια. Σε κάθε συνάντηση, σε κάθε επαφή μας επιβεβαιώνεται ότι οι συνθήκες είναι ώριμες για μία καινούργια προσπάθεια με διαφορετικό ύφος διοίκησης και λειτουργίας. Μίας “Συμμαχίας” που θα ενώσει όλο το Νότιο Αιγαίο σε ένα κοινό μέτωπο απέναντι στα διαχρονικά ζητήματα που συνεπάγεται η νησιωτικότητα. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση που έχουμε ως “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” αλλά και συνειδητοποιημένοι για τις ευθύνες που καλούμαστε να αναλάβουμε.”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη