28η Philoxenia – Με το βλέμμα στραμμένο σε Βαλκάνια και ΝΑ Ευρώπη

Η 28η PHILOXENIA για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία της εξελίσσεται και θέτει νέους στόχους, με στραμμένο το βλέμμα σε καινούριες, διεθνείς τουριστικές αγορές. Φέτος πραγματοποιείται από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της τουριστικές αγορές από τη Βαλκανική και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου των διοργανωτών:
“Στη φετινή PHILOXENIA 2012 θα φιλοξενηθούν 100 και πλέον εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers) από τη Διεθνή Τουριστική Αγορά. Ενδεικτικά, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες (tour operators) προέρχονται από τις εξής αγορές:

  • 10 και πλέον από την Κίνα
  • 10 από Ρωσία & Ουκρανία
  • Περισσότεροι από 10 από τις Βαλκανικές χώρες και την Τουρκία
  • Περισσότεροι από 20 από τις παραδοσιακές, μεγάλες αγορές της Γερμανίας και της Γαλλίας
  • 6 και πλέον από την Ινδία
  • Τουλάχιστον 5 από τη Μεγάλη Βρετανία
  • Μεγάλος αριθμός από τις χώρες των ΗΠΑ, της Βραζιλίας και της Ν. Αφρικής

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 28η PHILOXENIA θα εκπροσωπηθεί η TUI με τουριστικό της γραφείο από την Ευρώπη, ενώ μεγάλη επιτυχία αποτελεί το γεγονός της συμμετοχής συνδέσμου από τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και από άλλες χώρες. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ένωση UEFA.

Την ίδια στιγμή, θα εκπροσωπηθούν δια των αρμοδίων τους ταξιδιωτικοί προορισμοί από όλον τον κόσμο, ενώ παράλληλα το “παρών” θα δώσουν τουριστικές επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα εκπροσωπώντας διαφορετικούς τομείς του κλάδου και έχοντας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους διεθνείς εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής φιλόδοξης προσπάθειας, στη PHILOXENIA θα πραγματοποιηθούν ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η διοργάνωση Συνεδρίων Θρησκευτικού και Πολιτιστικού Τουρισμού, ενώ προγραμματίζεται ειδικό αφιέρωμα πάνω στις νέες τεχνολογίες και το διαδικτυακό τουριστικό μάρκετινγκ.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη