20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πήγα και είδα: Night Flight στην παραλία Αβίς στη Σαντορίνη, λίγες μέρες πριν το opening της Κυριακής

Share

nightflight2_660x440Γράφει η Ελπίδα Καραντάνη

Δε γινόταν να μην επισκεφτώ τον ανανεωμένο χώρο του Night Flight, στην παραλία Aβίς, στο Καμάρι, όταν έμαθα πως έχει opening party την Κυριακή!

Όλοι δούλευαν πυρετωδώς, ολοκληρώνοντας τις τελευταίες πινελιές με πολύ μεράκι και θετική διάθεση. Ιδιαίτερη διακόσμηση, άνετοι καναπέδες, μεγάλα τραπέζια, πολύ ευχάριστο καινούριο προσωπικό και εννοείται πως δεν θα μπορούσα να παραλείψω το καινούριο μενού του! Burger, club sandwich, μεγάλες σαλάτες, ριζότο και κριθαρότο, ήταν από τα λίγα που μου κέντρισαν την προσοχή με μία γρήγορη ματιά στον κατάλογό τους.

Είναι ένα μαγαζί που θεωρώ ότι έχει να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό, ανάλογα την ώρα της ημέρας που θα το επισκεφτείς. Πρωινό με έναν κρύο καφέ στον ήλιο, μεσημεριανό με λίγη μουσική και “κάτι να τσιμπήσεις” μετά τη βουτιά σου στη θάλασσα και βραδινό με ένα δροσερό cocktail στο υπέροχο μπαρ τους.

Την Κυριακή μας περιμένουν με την κάρτα επιβίβασής μας, για να πετάξουμε μαζί τους σε ένα πάρτι που ξεκινάει το πρωί και τελειώνει όταν όλη η Σαντορίνη κοιμηθεί!

nightflight_openingparty2016_450x636


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Αλφαβητάρι Γαστρονομίας Γιώργου Πίττα
Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη