Πόλος έλξης το περίπτερο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην Greek Tourism Expo

Με τη συμμετοχή 24 νησιών από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Παρούσα και η Σαντορίνη.

Στην έκθεση Greek Tourism Expo 2017 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 8-10 Δεκεμβρίου, πήρε μέρος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μαζί με 24 νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, εντυπωσιάζοντας το κοινό που την επισκέφτηκε.

Στην Greek Tourism Expo συμμετείχαν 250 εκθέτες, 150 διεθνούς επιπέδου Hosted Buyers από 40 χώρες και χιλιάδες επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επαγγελματίες από όλους τους κλάδους του τουρισμού.

Η Σαντορίνη, η Αντίπαρος, η Ίος, η Σύρος, η Μήλος, η Τήνος, η Αμοργός, η Φολέγανδρος, η Κύθνος, η Σέριφος, η Πάρος, η Άνδρος, η Δονούσα, η Ρόδος, η Κως, η Πάτμος, η Λέρος, Κάρπαθος, η Νίσυρος, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, οι Λειψοί, η Σύμη και η Κάσος κέντρισαν το ενδιαφέρον των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών με τις ιδιαίτερες ομορφιές τους και την ευρεία γκάμα τουριστικών προϊόντων που προσφέρουν, καθιστώντας το περίπτερο της Περιφέρειας το πιο πολυσύχναστο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης στο περίπτερο της Σαντορίνης

Την Περιφερειακή Αρχή εκπροσώπησε στην Greek Tourism Expo η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων: “…Χαιρόμαστε πάντα να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα νησιά μαζί μας, το ίδιο και τους επιχειρηματίες του τουρισμού. Με την μεγαλύτερη εκπροσώπηση των προορισμών, αναδεικνύεται αποτελεσματικότερα ο απέραντος τουριστικός πλούτος του Νοτίου Αιγαίου“.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη