22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Πομπή μοτοσυκλετών για καλό σκοπό

Share

Περισσότεροι από 35 μοτοσυκλετιστές πήραν μέρος την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Distinguished Gentleman’s Ride, τη βόλτα με κλασικές μοτοσυκλέτες που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Σαντορίνη.

dgr2016_aeromotion2_1280x419
Στιγμιότυπο από την επισκεψη στην Οία. Φωτογραφία: Aeromotion/Rivios Thanos – κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος

Οι οδηγοί, ντυμένοι επίσημα και πίσω από το τιμόνι της vintage ή custom μοτοσυκλέτας τους, πορεύτηκαν μαζί σε όλο το νησί. Σημείο συνάντησης ήταν ο πεζόδρομος στο Καμάρι και από εκεί οδήγησαν προς τα Φηρά, την Οία, τον Πύργο, τον Περίβολο, την Περίσσα και κατέληξαν στη Μητρόπολη, στα Φηρά.

dgr2016_1229_660x440
Ο φαρμακοποιός κ. Δημήτρης Ζαχαρόπουλος με τη θρυλική Moto Guzzi του. Φωτογραφία: Κώστας Κωνσταντινίδης
dgr2016_1236_660x440
Το αυτοκίνητο συνοδείας με τον γιατρό της εκδήλωσης κ. Αχιλλέα Μαυρόπουλο. Φωτογραφία: Κώστας Κωνσταντινίδης

Η όλη διοργάνωση ήταν πραγματικά άψογη και αξίζουν θερμά συχαρητήρια στον κ. Πωλ Φερχάιεν που ανέλαβε, όχι μόνο την πρωτοβουλία, αλλά και τη συνολική ευθύνη της όλης εκδήλωσης.

dgr2016_1242_450x450
Πωλ Φερχάιεν. Φωτογραφία: Κώστας Κωνσταντινίδης

Στο σημαντικό αυτό γεγονός συμμετείχε και ο κ. Ανδρέας Χ. Βλάχος, χειρουργός-ουρολόγος στη Σαντορίνη, που έκανε μια σύντομη ενημέρωση, σχετική με τον καρκίνο του προστάτη, πριν ξεκινήσει η βόλτα με τις μηχανές.

dgr2016_0010_450x450
Ανδρέας Χ. Βλάχος. Φωτογραφία: Κώστας Κωνσταντινίδης

Πολύ σημαντική ήταν και η συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας το οποίο διέθεσε δύο μοτοσυκλετιστές που εξασφάλισαν την ομαλή και απρόσκοπτη διέλευση των συμμετεχόντων.

[hr style=”single”]

Η διεθνής φιλανθρωπική οργάνωση “Distinghuished Gentleman’s Ride” έχει σκοπό την ευασθητοποίηση του κόσμου για θέματα καρκίνου του προστάτη και την προαγωγή της ανδρικής υγείας γενικά. Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια στην Αυστραλία και έχει εξελιχθεί σήμερα σε παγκόσμιο γεγονός που πραγματοποιείται την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου σε περίπου 480 πόλεις, σε 90 χώρες ανά το κόσμο. Εκτός από τη Σαντορίνη, στις φετινές εκδηλώσεις στην Ελλάδα πήραν μέρος επίσης η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αλφαβητάρι Γαστρονομίας Γιώργου Πίττα

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη