Σαντορίνη: Πού θα κοπεί το ρεύμα το Σάββατο 28/4 και τη Δευτέρα 30/4

Για νέες προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ Σαντορίνης, καθώς είναι σε εξέλιξη αναγκαίες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο του νησιού. Πιο συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο 28/4 θα γίνει διακοπή ρεύματος στις εξής περιοχές:

– Από 08:00 έως 10:00 στο Ημεροβίγλι στην ευρύτερη περιοχή από το Στενό Ρεμέτζου, Ξενοδοχείο Ηλιότοπος έως Δημοτικό Σχολείο.
– Από 10:30 έως 13:00 στο Ημεροβίγλι στην ευρύτερη περιοχή από το Λιμανάκι έως Ι.Ν Πανάγιας Καλού.

Θυμίζουμε ότι για σήμερα Παρασκευή 27/4 έχει ανακοινωθεί ήδη διακοπή ρεύματος από τις 09:00 έως τις 12:00 στις περιοχές Στενό Ημεροβιγλίου, Πορί, Μπαξέδες, Φοινικιά, Οία και Θηρασιά, ενώ για τη Δευτέρα 30/4 από τις 08:30 έως τις 14:00 σε Φοινικιά, Οία και Θηρασιά.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία κάθε φορά να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να γίνεται ίσως σε συντομότερο χρόνο. Υπενθυμίζεται πάντως ότι θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here